Da li pripadate ženama koje vole privući pažnju neobičnim detaljima? Šuška se šuška da su broševi ponovo u modi ove post covid godine.

Možda niste sigurni kako bi kombinovali broš sa odjevnim predmetima, a mi smo tu da vam pomognemo.

Broš nosite umjesto uobičajenog nakita, a pokušajte ga istaknuti kombinacijom boja koje su ove godine trendi. Do sada smo svi primjetili da su zelena i roza boje koje neodoljivo zure u nas iz izloga.

To što one zure, nikako ne znači da moraju biti i vaš „cup of tea“.

Ako ste sportski tip, onda birajte broševe neutralnih boja koje će se uklopiti i sa tenama. Neutralno je novo razigrano.  Do vas je.

Ako su ipak potpetice nešto što je dio vašeg svakodnevnog života, onda birajte broševe koje možete nositi i kao manžetne. Cvijetni broš + poslovni look = dobitna kombinacija.

Florin broš koji možete nositi kao manžetnu izdvojiti će vas iz mase i o vama reći da ste društveno odgovorni jer podržavate domaći brend.

Žena ste sa hidžabom !? Onda zavidimo vašim mogućnostima nošenja broševa kao modnih dodataka. Možete ih nositi i na marami, ali i kao manžetne na košuljama.

 

Flora Handmade ovog proljeća dolazi sa novom kolekcijom broševa/manžetni pod nazivom „Hediya“.

Hediya dolazi iz arapskog jezika i znači poklon. Iako arpskog porijekla, mi je vrlo često čujemo u turskim serijama i na nas ostavlja dojam da kada dajete Hediyu, dajete iskreno, dajete srcem!

(Da, ponekad gledamo turske serije, slobodno priznajte da i vi to radite).

Ako još niste sigurni šta pokloniti za predstojeći Bajram ili želite u zadnji čas da se izdvojite svojim odabirom, novu „Hediya“ kolekciju možete pogledati u našem web shopu i iz udobnosti svog doma, naručiti poklon svojim najdražim osobama, čak iako ste ta najdraža osoba upravo Vi.

Jer malo nam za sriću triba.

Piše: Emina Mujić

preloader