O nama

12 godina kreiramo nakit

Nakit koji priča jezikom cvijeća

Flora Handmade je spoj prirode, ljubavi, pozitivne energije, zaboravljenog jezika cvijeća, emocija koje čekaju da ih izrazite dragoj osobi, poruka koje želite poslati svojoj okolini bez izgovorene riječi …

To je ručno rađeni nakit sa prirodnim cvijećem i kao takav izuzetno je neobičan i interesantan, te i najjednostavniju odjevnu kombinaciju može učiniti posebnom.

Na specifičan način spoj jednostavnosti i elegancije čini ga savršenim za svaku priliku, posebno u situacijama kada želite biti primijećeni.

Želja nam je svima koji izaberu Flora nakit prenijeti dio trenutka, viziju i emociju trenutka kada je upravo taj komad nakita nastajao. I baš kao što su svi ljudi po nečemu različiti tako je i svaki model ovog nakita drugačiji na svoj način i spreman za svoju “drugu polovicu”, baš za vas.

Nastojimo vam prenijeti harmoniju prirode sa cvijećem koje dolazi iz cijele BiH pa i iz drugih država. Pružamo vam mogućnost da bez obzira na godišnje doba, vaš omiljeni cvijet nosite cijelu godinu.

Interesantno je da svaki cvijet ima svoje značenje, simboliku koja priča baš vašu priču, šalje vašu poruku i otkriva vaše emocije jezikom cvijeća.

Želimo vam prenijeti pozitivnu energiju i čekati da nam se ona vrati sa zadovoljstvom i osmjehom na vašem licu uz Flora nakit na vama.

Budite jedinstveni, budite samo svoji i probudite sreću i zadovoljstvo u vama. Izaberite za sebe Flora Handmade nakit.

Sunita Dizdar-Hodžić
Samo najbolje

Planski sađeno cvijeće za Floru

Cvijeće koje je sačuvano u Flora nakitu naša je mala sehara sretnih trenutaka provedenih u prirodi. Svaki taj trenutak i svaki taj cvijet inspiracija je na svoj jedinstven način. Čak nije potrebno da tražite neko posebno mjesto u prirodi, nekada je sasvim dovoljno prošetati kroz parkić koji se nalazi na putu od kuće do posla.

Pored toga, dio cvijeća se brižno sadi, njeguje i uzgaja isključivo za naš nakit. To je cvijeće koje zahtjeva posebnu pažnju i zbog toga nakit sa ovim cvijećem ima posebnu draž i notu ljubavi koju možete i sami prepoznati.

“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” – Hans Christian Andersen

Dizajnirano i ručno rađeno u našem studiju

Svaki model dizajniran je i ručno izrađen u našem studiju. U svaki korak, prilikom izrade, uloženo je dosta truda i ljubavi, od samo početka dizajniranja do konačne izrade i pakovanja. Posebnu pažnju poklanjamo svakom detalju kako bi pred vama bio “komad” nakita koji će vas ostaviti bez daha.

Zajedno stvaramo

Na koji način

w

Konsultacije sa expertom

Odabir cvijeća

[

Dizajniraj svoj nakit

Kontaktirajte nas

1 + 14 =

preloader